Kesätöihin OP Ryhmään!

Haku kesän 2024 kesätöihin starttaa tammikuussa!

Tarjoamme jälleen tulevaisuuden huippuosaajille mahdollisuuden ottaa uransa ensiaskeleet mielenkiintoisissa kesätyötehtävissä ympäri Suomen. 


Kesätyöpaikkamme sopivat laajasti monien eri alojen opiskelijoille. Voit hakea meille riippumatta siitä, missä vaiheessa opintojasi olet – palkkaamme kesätyötehtäviimme ensimmäisen vuoden opiskelijoista aina opintojensa loppumetreillä oleviin ja vastavalmistuneisiin. Aiempaa finanssialan kokemusta sinulla ei tarvitse olla, vaan tärkeintä on kiinnostuksesi alaa kohtaan ja halu oppia uutta.


Osuuspankkien kesätyötehtävät koostuvat monipuolisista kassa- ja päivittäispalveluiden tehtävistä, joissa pääset kohtaamaan asiakkaamme niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitse. Voit halutessasi hakea myös useampaan tehtävään, jolloin toivomme sinulta tehtäväkohtaisesti kohdistettuja hakemuksia.

Tervetuloa elämäsi kesätöihin Suomen johtavaan finanssialan yritykseen!
 

Kesätöissä OP:lla

Edellytämme alan normaalin käytännön mukaisesti kaikilta kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Lisäksi tarjoamme Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa 15-17-vuotiaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään lahjoittamalla yhdistyksille ympäri Suomen. Yhdistykset voivat palkata nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP:n piikkiin. Lisätietoa kampanjasta ja hakuohjeet löydät täältä.. Lisätietoa kampanjasta ja hakuohjeet löydät täältä.

OP Ryhmä on tänä vuonna mukana valtakunnallisessa Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.