Kesätöihin OP Ryhmään!

OP:n kesätyöhaku on jälleen käynnissä – tutustu tarjoamiimme monipuolisiin kesätyömahdollisuuksiin ja hae mukaan jo tänään!

Tarjoamme jälleen maanlaajuisesti noin 500 tulevaisuuden huippuosaajalle mahdollisuuden ottaa uransa ensiaskeleet mielenkiintoisissa kesätyötehtävissä ammattilaistemme tukemana. 

Kesätyötehtäviimme soveltuvia koulutustaustoja ovat mm. toisen asteen opistotasoiset, AMK- ja yliopisto-opinnot. Monipuolisen tehtävätarjonnan ansiosta kesätyömahdollisuuksia löytyy laaja-alaisesti eri alojen opiskelijoille. Palkkaamme kesätyötehtäviimme ensimmäisen vuoden opiskelijoista aina opintojensa loppumetreillä oleviin ja vastavalmistuneisiin henkilöihin emmekä edellytä hakijoilta aiempaa finanssialan kokemusta, vaan tärkeintä on kiinnostuksesi alaa kohtaan ja halu oppia uutta.

Tervetuloa kehittymään ja hankkimaan arvokasta työkokemusta Suomen johtavaan finanssialan yritykseen! 

 

Tarjoamamme kesätyömahdollisuudet:

Pääset tutustumaan ja hakemaan avoimiin kesätyötehtäviimme ”Avoimet kesätyötehtävämme”-kohdassa. Olemme jakaneet keskusyhteisön ja paikallisten osuuspankkien kesätyöilmoitukset omiin kategorioihinsa, jotta löydät mahdollisimman helposti sinua kiinnostavat tehtävät.

Huomioithan että pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa löytyy avoimia kesätyötehtäviä niin keskusyhteisössä kuin osuuspankeissa. Voit halutessasi hakea myös useampaan tehtävään, jolloin toivomme sinulta tehtäväkohtaisesti kohdistettuja hakemuksia.

Pääset tutustumaan tarkemmin monipuoliseen kesätyötarjontaamme ja ex-kesätyöntekijöidemme uratarinoihin alla. Laaja-alaisin ja runsain kesätyötarjontamme löytyy keskusyhteisön pääkaupunkiseudun tehtävistä, jossa on tarjontaa kaikilta ao. tehtäväalueilta.

Keskusyhteisön Tampereen ja Oulun kesätyötehtävät koostuvat monipuolisista myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä, jonka lisäksi palkkaamme Ouluun Kehittäminen ja Teknologiat -alueellemme mm. Junior Developer -rooleihin kesätyöntekijöitä.

Osuuspankkien kesätyötehtävät koostuvat monipuolisista kassa- ja päivittäispalveluiden tehtävistä, joissa pääset kohtaamaan asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

Avoimet kesätyötehtävämme

Noin 500 kesätyötehtävästämme noin puolet sijoittuu keskusyhteisöön ja puolet paikallisiin osuuspankkeihin.

Hakuaika keskusyhteisön kesätyötehtäviin on 11.1. – 30.1.2022. Osuuspankkien paikallisia kesätyöilmoituksia avautuu 11.1.2022 alkaen. Huomioithan, että osa osuuspankkien ilmoituksista avautuu myöhemmin tammi-helmikuun aikana. Pääset tutustumaan tarkemmin ja hakemaan avoimiin kesätyötehtäviin alla.

Edellytämme alan normaalin käytännön mukaisesti kaikilta kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Lisäksi tarjoamme Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa 15-17-vuotiaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään lahjoittamalla yhdistyksille ympäri Suomen. Yhdistykset voivat palkata nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP:n piikkiin. Vuonna 2021 OP Ryhmä lahjoitti yhteensä 640 000 euroa ja auttoi työllistämään noin 1600 nuorta kahdeksi viikoksi. Lisätietoa kampanjasta ja hakuohjeet löydät täältä.

Olemme arvojemme mukaisesti vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa opiskelijoille mielenkiintoisia ja haastavia kesätyötehtäviä ammattilaistemme tukemana. OP Ryhmä on jälleen tänä vuonna mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.