Kesätöihin OP:lle

OP:n kesätyöhaku on jälleen käynnissä – tutustu tarjoamiimme monipuolisiin kesätyömahdollisuuksiin ja hae mukaan jo tänään!

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä maanlaajuisesti noin 500 tulevaisuuden huippuosaajalle mahdollisuuden ottaa uransa ensiaskeleet mielenkiintoisissa kesätyötehtävissä ammattilaistemme tukemana.

Palkkaamme kesätyötehtäviimme ensimmäisen vuoden opiskelijoista aina opintojensa loppumetreillä oleviin ja vastavalmistuneisiin henkilöihin emmekä edellytä hakijoilta aiempaa finanssialan kokemusta, vaan tärkeintä on kiinnostuksesi alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Kesätyötehtäviimme soveltuvia koulutustaustoja ovat mm. toisen asteen opistotasoiset, AMK- ja yliopistokoulutukset. Monipuolisen tehtävätarjonnan ansiosta kesätyömahdollisuuksia löytyy laaja-alaisesti eri alojen opiskelijoille.

Tervetuloa kehittymään ja hankkimaan arvokasta työkokemusta Suomen johtavaan finanssialan yritykseen!

Tarjoamamme kesätyömahdollisuudet

Pääset tutustumaan ja hakemaan avoimiin kesätyötehtäviimme ”Avoimet kesätyötehtävämme”-kohdassa. Olemme jakaneet keskusyhteisön, paikallisten osuuspankkien sekä Pohjola Sairaalan kesätyöilmoitukset omiin kategorioihinsa, jotta löydät mahdollisimman helposti sinua kiinnostavat tehtävät. Lisäksi tiedoksi, että OP Helsingin kesätyötehtävät on sisällytetty keskusyhteisön pääkaupunkiseudun hakuun.

Huomioithan että pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa löytyy avoimia kesätyötehtäviä niin keskusyhteisössä kuin osuuspankeissa. Voit halutessasi hakea myös useampaan tehtävään, jolloin toivomme sinulta tehtäväkohtaisesti kohdistettuja hakemuksia.

Pääkaupunkiseudun (keskusyhteisö) monipuolisen tehtävätarjonnan vuoksi pyydämme sinua kohdistamaan hakemuksesi hakuprosessin yhteydessä sinulle mielenkiintoisiin ja soveltuviin kesätyötehtäviin (1. & 2. hakutoive). Mikäli siis olet hakemassa keskusyhteisön pääkaupunkiseudun tehtäviin, niin tutustuthan alta löytyviin tehtävärooleihin ja ex-kesätyöntekijöidemme uratarinoihin ennen hakemuksesi lähetystä.

Avoimet kesätyötehtävämme

Palkkaamme tulevana kesänä keskusyhteisön tehtäviin noin 300, osuuspankkeihin 200 ja Pohjola Sairaalaan 10 kesätyöntekijää. Keskusyhteisön kesätyötehtävien hakuaika on 8.1.-2.2.2020.

Osuuspankkien ja Pohjola Sairaalan ilmoituksia aukeaa 8.1. alkaen. Huomioithan, että osa ilmoituksista aukeaa tammi-helmikuun vaihteessa. Pääset hakemaan avoimiin kesätyötehtäviimme alla.

Edellytämme alan normaalin käytännön mukaisesti kaikilta kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Lisäksi tarjoamme Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa 15-17-vuotiaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään lahjoittamalla yhdistyksille ympäri Suomen. Yhdistykset voivat palkata nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP:n piikkiin. Vuonna 2019 OP Ryhmä lahjoitti lähes 700 000 euroa ja auttoi työllistämään yli 1700 nuorta kahdeksi viikoksi. Lisätietoa kampanjasta ja hakuohjeet löydät täältä.