Kesätöihin OP:lle

OP:n kesätyöhaku on jälleen käynnissä – tutustu tarjoamiimme monipuolisiin kesätyömahdollisuuksiin ja hae mukaan jo tänään!  

Tarjoamme tulevana kesänä maanlaajuisesti noin 500 tulevaisuuden huippuosaajalle mahdollisuuden ottaa uransa ensiaskeleet mielenkiintoisissa kesätyötehtävissä ammattilaistemme tukemana. 

Palkkaamme kesätyötehtäviimme ensimmäisen vuoden opiskelijoista aina opintojensa loppumetreillä oleviin ja vastavalmistuneisiin henkilöihin emmekä edellytä hakijoilta aiempaa finanssialan kokemusta, vaan tärkeintä on kiinnostuksesi alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Kesätyötehtäviimme soveltuvia koulutustaustoja ovat mm. toisen asteen opistotasoiset, AMK- ja yliopisto-opinnot. Monipuolisen tehtävätarjonnan ansiosta kesätyömahdollisuuksia löytyy laaja-alaisesti eri alojen opiskelijoille. 

Tervetuloa kehittymään ja hankkimaan arvokasta työkokemusta Suomen johtavaan finanssialan yritykseen! 

 

Tarjoamamme kesätyömahdollisuudet

Pääset tutustumaan ja hakemaan avoimiin kesätyötehtäviimme ”Avoimet kesätyötehtävämme”-kohdassa. Olemme jakaneet keskusyhteisön, paikallisten osuuspankkien sekä Pohjola Sairaalan kesätyöilmoitukset omiin kategorioihinsa, jotta löydät mahdollisimman helposti sinua kiinnostavat tehtävät.

Huomioithan että pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa löytyy avoimia kesätyötehtäviä niin keskusyhteisössä kuin osuuspankeissa. Voit halutessasi hakea myös useampaan tehtävään, jolloin toivomme sinulta tehtäväkohtaisesti kohdistettuja hakemuksia.

Keskusyhteisön pääkaupunkiseudun monipuolisen tehtävätarjonnan vuoksi pyydämme sinua kohdistamaan hakemuksesi hakuprosessin yhteydessä sinulle mielenkiintoisiin ja soveltuviin kesätyötehtäviin (1. & 2. hakutoive). Mikäli siis olet hakemassa keskusyhteisön pääkaupunkiseudun tehtäviin, niin tutustuthan alta löytyviin tehtävärooleihin ja ex-kesätyöntekijöidemme uratarinoihin ennen hakemuksesi lähetystä.

Keskusyhteisön Tampereen kesätyötehtävät koostuvat monipuolisista myynti, asiakaspalvelu ja taustatehtävistä. Keskusyhteisön Oulun kesätyötehtäviin haemme puolestaan myynti, asiakaspalvelu ja taustatehtävien lisäksi myös Kehittäminen ja Teknologiat-alueellemme kesätyöntekijöitä Junior Developer-rooliin.

Osuuspankkien kesätyötehtävät koostuvat monipuolisista kassa- ja päivittäispalveluiden tehtävistä, joissa pääset kohtaamaan asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

Avoimet kesätyötehtävämme

Palkkaamme tulevana kesänä OP:n keskusyhteisön kesätyötehtäviin noin 250, paikallisiin osuuspankkeihin 250 ja Pohjola Sairaalaan 20 kesätyöntekijää.

Keskusyhteisön kesätyötehtävien hakuaika on 7.1.-31.1.2021.

Osuuspankkien ja Pohjola Sairaalan paikkakuntakohtaisia kesätyöilmoituksia aukeaa 7.1. alkaen. Huomioithan, että osa pankkien ja Pohjola Sairaalan ilmoituksista aukeaa vasta myöhemmin tammi-helmikuun aikana. Pääset tutustumaan tarkemmin ja hakemaan avoimiin kesätyötehtäviin alla.

Edellytämme alan normaalin käytännön mukaisesti kaikilta kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Lisäksi tarjoamme Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa 15-17-vuotiaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään lahjoittamalla yhdistyksille ympäri Suomen. Yhdistykset voivat palkata nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP:n piikkiin. Vuonna 2020 OP Ryhmä lahjoitti yhteensä 725 300 euroa ja auttoi työllistämään noin 1800 nuorta kahdeksi viikoksi. Lisätietoa kampanjasta ja hakuohjeet löydät täältä.

Olemme arvojemme mukaisesti vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa opiskelijoille mielenkiintoisia ja haastavia kesätyötehtäviä ammattilaistemme tukemana. OP on jälleen tänä vuonna mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa.