Tule uudistamaan OP Ryhmän asiakkuudenhallintaa Microsoft Dynamics CRM:llä

Oletko kehityshaluinen ohjelmistokehityksen, prosessikehittämisen tai muutosjohtamisen ammattilainen? Onko sinulla kykyä haastaa olemassa olevia toimintamalleja ja paloa innovoida uusia ratkaisuja? Siinä tapauksessa, tartu mahdollisuuteen olla osana ainutlaatuista kehityshanketta, joka kulkee läpi koko OP Ryhmän!

Tuottaaksemme parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme, olemme käynnistäneet asiakkuudenhallinnan järjestelmäuudistuksen, joka toteutetaan Microsoftin Dynamics 365:lla. Hankkeen tarkoituksena on tehostaa myynnin ja asiakkuudenhallinnan, asiakaspalvelun sekä markkinoinnin prosesseja ja sitä kautta parantaa niin työntekijä- kuin asiakaskokemusta yli kaikkien liiketoimintojemme.

Tätä me olemme: Teknologiakehitystä ihmiseltä ihmiselle

Meillä OP Ryhmässä CRM-kehitys perustuu vahvasti sekä teknologian että liiketoiminnan ymmärtämiseen ja niiden yhteen tuomiseen. Meille on tärkeää, että kehitystyössä toimivat ammattilaisemme tunnistavat liiketoimintojemme tarpeet ja osaavat luoda uusia ratkaisuja niiden toiveita kuunnellen.

Yksilöllisiä urapolkuja monenlaisille osaajille

Tarjoamme tekijöillemme monipuoliset mahdollisuudet erikoistua ja kasvaa haluamillaan alueilla ja viedä uraansa toivomaansa suuntaan; meillä osaamistaan pääsee laajentamaan niin finanssialan, teknologian, liiketoimintojen kuin sääntelynkin saralla. Ammattitaidon kehittämistä tukevat paitsi räätälöidyt koulutusohjelmat, myös OP Ryhmän oma Software Academy sekä 70:20:10 –malli.

Monipuolista tekemistä Dynamics 365:ssa

Dynamics 365 CRM:n kehityksessä PowerPlatform ja Azure ovat olennaisia ja näiden kehitys ja osaamisen kasvattaminen näkyvät vahvasti OP Ryhmässä. Yhtenä Suomen suurimpana softatalona tarjoamme valtavasti mahdollisuuksia työskennellä ja kehittyä eri Microsoft-teknologioiden parissa.

Rohkeasti kokeileva, suuresti investoiva

Olemme Suomen suurin enterprise agile –talo ja pidämme huolen siitä, että työskentelemme matalahierarkkisesti ja itseohjautuvasti läpi koko ryhmän. Panostamme isosti kehitykseen ja varaudumme alati muuttuvaan maailmaan etenkin teknologisten vaatimusten osalta. Uskomme rakentavamme aina parempia finanssialan palveluita rohkeasti kokeilemalla sekä oikeisiin hankkeisiin, kumppanuuksiin ja teknologioihin investoimalla.

Tutustu asiantuntijoihimme

Vaikka tulemme erilaisista työtaustoista, on meillä myös paljon yhteistä. Innostumme luovasta ongelmanratkaisusta sekä uusista teknologioista ja nautimme siitä, kun saamme tehdä merkityksellistä työtä hyvällä meiningillä. Mutta miltä näyttää arkemme ja mikä työssä sytyttää? Se selviää alla olevista artikkeleista!

Developer Meri Mäkelä kehittää työkseen OP Ryhmän D365 CRM -sovelluksia. Millaista Dynamicsin kanssa työskentely on?

Lue Merin uratarina >>

Solution Analyst Lasse Leskinen vastaa yhdessä tiiminsä kanssa Microsoft Dynamics-hankkeen edistämisestä.

Lue Lassen uratarina >>

CRM-kehityksessä hyödynnetään laajasti Microsoftin eri kyvykkyyksiä. Senior Product Owner Eero Mikkola kertoo miten. 

Lue Eeron haastattelu >>

CRM Developer Timo Nurmivaara päätyi taloon trainee-ohjelman kautta. Millaista kehitystyö on tuoreen asiantuntijan silmin?  

Lue Timon uratarina >> 

 

Millaista on vetää CRM-uudistusta OP Ryhmän Yrityspankissa? Sen meille kertoo Business Lead Marjaana Mönkkönen.

Lue Marjaanan uratarina >>

Millaista huomista teknologiaorganisaatiomme rakentaa? Haastattelussa Head of Finance IT Development Alexander Sundström. 

Lue Alexanderin haastattelu >>