Opinnäytetyö

Tarjoamme opinnäytetyömahdollisuuksia keskusyhteisössä ja paikallisissa osuuspankeissa, joista voit tiedustella suoraan heidän tarpeistaan.

Keskusyhteisön opinnäytetyömahdollisuuksiin liittyen lähetä hakemuksesi alta löytyvän hakulinkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi hyvissä ajoin ennen työn suunniteltua aloitusajankohtaa. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelosi, alustava tutkimussuunnitelma ja aikataulu. Mitä tarkemmin ja selkeämmin pystyt tarkentamaan tutkimusaiheesi, sitä tehokkaammin pystymme kartoittamaan sinulle mahdollisuuksia opinnäytetyön tekemiseen. 

Emme valitettavasti pysty tarjoamaan opinnäytetyömahdollisuutta kaikille halukkaille ja vastaamme vain heille, joiden kanssa etenemme jatkotoimenpiteisiin.

Harjoittelu

Tarjoamme opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia keskusyhteisössä lähtökohtaisesti kesätöiden sekä trainee-tehtävien muodossa, joissa pääset hankkimaan urallesi erinomaisen alun kokeneiden kollegoiden tukemana Suomen houkuttelevimmassa finanssialan yrityksessä. Lisätietoa tarjoamistamme mahdollisuuksista sekä hakuaikatauluista löydät kesätyörekrytoinnin ja Kiitorata-traineeohjelman sivuilta.

Voit tiedustella kesätyö- ja harjoittelumahdollisuuksia myös suoraan paikallisista osuuspankeista pankkien omien sivujen kautta.

Millaista on olla OP:lla harjoittelussa?

”Opiskelen Lapin yliopistossa teollista muotoilua, mutta maisterivaiheessa olen keskittynyt enemmän palvelumuotoiluun. Olin opintojeni loppusuoralla, ja etsinyt jo jonkin aikaa harjoittelupaikkaa, jossa pääsisin näkemään palvelumuotoilua käytännössä. Tiesin, että OP on viime vuosina panostanut muotoiluosaamiseen, joten kun OPlle haettiin palvelumuotoilijaharjoittelijaa, laitoin innoissani hakemuksen menemään. Parasta kuuden kuukauden harjoittelussa oli, että pääsin osaksi osaavaa ja kunnianhimoista tiimiä, jolta olen oppinut paljon. Koen myös harjoittelun parhaana antina olleen juuri kokemuksen itselleni täysin vieraasta finanssimaailmasta sekä näkyvyyden siitä, miten muotoiluprosessi OPn kaltaisessa suuressa yrityksessä toimii.

Olen erityisen tyytyväinen saamaani perehdytykseen, jonka ansiosta sain varmuutta lähteä mukaan erilaisiin projekteihin. Toimin ensin muiden palvelumuotoilijoiden apukätenä, mutta myöhemmin sain enemmän vastuuta kokemuksen karttuessa. Pidin harjoittelussa erityisesti työn sisällön monipuolisuudesta ja siitä, ettei mikään päivä ollut samanlainen. Toisena päivänä saatoin olla haastattelemassa asiakkaita, kun taas toisena suunnittelemassa työpajaa työntekijöille. Koko harjoittelujakso oli mieleenpainuva kokemus ja olen kiitollinen kaikesta siitä, mitä olen oppinut OPlla. Harjoittelun aikana sain myös selvyyden siihen, että palvelumuotoilun on se mitä haluan tehdä työkseni jatkossakin.”

Annina, Service Design Intern