Sinustako auttamisen ammattilainen? Tutustu Pohjola Vakuutuksen Korvauspalveluihin!

Me Pohjola Vakuutuksen Korvauspalveluissa autamme arvaamattomassa – täällä tiedetään, että oli tilanne mikä tahansa, kaikki kyllä järjestyy. Auttamisen halu ja kyky pysähtyä jokaisen asiakkaan ja tilanteen äärelle yhdistää meitä kaikkia, ja siksi olemme toiveikkaampien tulevaisuuksien tekijöitä. 
 
Moninaisissa rooleissamme pääset kehittymään vahingonkorvauksen asiantuntijaksi ja ongelmanratkaisun mestariksi tukemalla asiakkaitamme vahinkotilanteissa. Meillä teet merkityksellistä työtä, jossa pääset aidosti vaikuttamaan asiakkaidemme arkeen läsnäololla, ammattimaisuudella ja empatialla.

Tutustu tekijöidemme uratarinoihin

Miten sujui urahyppy rakennusalalta vakuutusmaailmaan? Tutustu Aapo Lappalaisen urapolkuun.

Lue Aapon uratarina >>

Mikä on saanut korvauspalveluiden konkarin viihtymään Pohjola Vakuutuksessa 15 vuoden ajan? Se selviää Minttu Kivisen uratarinasta. 

Lue Mintun uratarina >>

Vahinkoasiantuntija ja oikeustieteen opiskelija Markus Tolvanen saa arkensa toimimaan joustavien työjärjestelyjen avulla. 

Lue Markuksen uratarina >>

Miksi Pohjola Vakuutukselle?

Olemme mukana suomalaisten arjessa ympäri maan – olemmehan Suomen johtava vahinkovakuutusyhtiö, jonka tavoitteena on varmistaa, että asiakkaillamme on monipuolinen ja kattava vakuutusturva. Kuljemme vierellä arkisissa vastoinkäymisissä ja olemme tukena, jos pahimmat pelot käyvät toteen. Emme vain korvaa vaan korjaamme - autamme asiakkaan takaisin jaloilleen, jos riskit realisoituvat. 

Pidämme tietysti huolen myös henkilöstöstämme: haluamme mahdollistaa tekijöillemme tasapainoisen ja hyvinvointia tukevan työkulttuurin, jossa jokainen saa olla mukana omana itsenään ja tuntea tekevänsä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että työnteko meillä on joustavaa ja ketterää. Siksi työntekijöillämme on mahdollisuus kehittyä ja tilaa tehdä työelämästä itsensä näköistä. Monenlaiset taustat ovat meille rikkaus. Tekijämme mainitsevat työnsä parhaiksi puoliksi hyvän johtamisen, arkityöajat etätyömahdollisuuksineen sekä avoimen ilmapiirin, jossa työkaveria autetaan aina.  

Voit lukea lisää Pohjola Vakuutuksesta työnantajana täältä

Tule huolehtimaan kanssamme siitä, että kaikki kyllä järjestyy! 

Etkö löytänyt hakemaasi avoimista työpaikoista? Käy siinä tapauksessa tutustumassa myös OP Ryhmän henkilöstökumppani Tribedon avoimiin uramahdollisuuksiin täältä​​​​​​​.