Pohjola Forsakring

Pohjola Försäkring – Finlands ledande skadeförsäkringsbolag

OP Gruppens segment Försäkring består av Pohjola Försäkring samt OP-Livförsäkring, vilka totalt sysselsätter cirka 1 700 experter.

Pohjola Försäkring är Finlands ledande skadeförsäkringsbolag. Vårt mål är att säkerställa att våra kunder har ett mångsidigt och övergripande försäkringsskydd. Vi erbjuder omfattande skade- och livförsäkringstjänster för såväl våra privatkunder som företag och samfund. Dessutom är vi riskhanteringspartners för våra företagskunder genom att vi hjälper till att hantera och förutse risker. Vi utvecklar våra tjänstekoncept, våra digitala försäkrings- och ersättningstjänster samt vårt nätverk av samarbetspartner för skötseln av skador så att vi kan erbjuda våra kunder en enhetlig och högklassig kundupplevelse. Tillsammans med oss har du möjlighet att direkt bidra till en smidig vardag för miljoner finländare och infria vårt värdelöfte om att stå på samma sida, för kundens bästa.

OP-Livförsäkring erbjuder våra kunder försäkringsprodukter och -tjänster såväl för livförsäkring som för sparande och placering. 

 

Karriärmöjligheter hos Pohjola Försäkring

Inom försäkring har du möjlighet att skapa en individuellt utformad karriärväg. Vår branschövergripande affärsrörelse erbjuder möjligheter att växa och utvecklas i karriären för både erfarna experter och nya förmågor. Utbildning eller erfarenhet inom försäkrings- och finansbranschen är en förutsättning endast för en liten del av uppgifterna, och för de flesta kommer det som en överraskning att vår arbetsgemenskap i verkligheten består av experter från många olika branscher. Vi ser mångfalden som en rikedom i vår organisation och vi har blivit väldigt bra på att ta vara på den: vi strävar efter att bygga upp våra team av multiprofessionella expertgrupper och arbetar nätverksbaserat över team- och organisationsgränserna. Vi bygger konsekvent upp samarbetet mellan olika funktioner – produkt- och tjänsteutveckling, försäljning samt kund- och ersättningstjänster – och vi satsar på kollegialt lärande och coachande ledarskap.

Som en motvikt till det ansvarsfulla arbetet ser vi till ditt välbefinnande i arbetet. Vi vill göra det möjligt för våra anställda att ha en balanserad arbetskultur som stöder välbefinnande i arbetet och där var och en får delta och vara sig själv och känna att hen utför ett meningsfullt arbete

Se jobb i denna kategori

Sökresultat för "". Sida 1 av 1, resultat 1 till 5 av 5
Titel Inrättning Placering Avdelning
Återställ
KUNDANSVARIG
KUNDANSVARIG Vaasa, FI 12 Österbotten
12 Österbotten Vaasa, FI Försäljning och skötsel av kundrelationer/privatku
Kundexpert
Kundexpert Vaasa, FI 12 Österbotten
12 Österbotten Vaasa, FI Försäljning och skötsel av kundrelationer/företag
Betalrörelserådgivare/- expert
Betalrörelserådgivare/- expert Vaasa, FI 12 Österbotten
12 Österbotten Vaasa, FI Försäljning och skötsel av kundrelationer/företag
Kundrådgivare
Kundrådgivare Uusikaarlepyy, FI 12 Österbotten
12 Österbotten Uusikaarlepyy, FI Försäljning och skötsel av kundrelationer/privatku
Kundexpert
Kundexpert Vaasa, FI 12 Österbotten
12 Österbotten Vaasa, FI Försäljning och skötsel av kundrelationer/företag