OP Företagsbanken - Ledande partner för företag och institutioner i Finland

Med långsiktigt samarbete stöder vi våra företagskunders framgång, tillväxt och internationalisering samt främjar en hållbar ekonomi för våra kunder.

Vi erbjuder övergripande tjänster och lösningar i olika skeden för finansiering, skydd, betalningar, hantering av kassaflöden och driftskapital samt riskhantering. Till vårt utbud hör dessutom en omfattande och helhetsbetonad kapitalförvaltning: allt från diskretionär kapitalförvaltning till konsultativa kapitalförvaltningstjänster. Vår hemmamarknad är Finland, Estland, Lettland och Litauen.

OP Företagsbanken sysselsätter nästan 900 experter inom företagsfinansiering, och de handhar cirka 40 % av företagskrediterna i Finland. De förvaltade medlen i OP Företagsbanken uppgår till över 60 miljarder euro.

Karriärmöjligheter i OP Företagsbanken

I OP Företagsbanken får du möjlighet att utvecklas i en unik omgivning där hela affärsrörelsen och utvecklingen i Företagsbanken förenas under samma tak till en sammanhållen helhet som täcker alla produktområden. All utveckling av affärsrörelsen sker i Finland, vilket innebär att produkt- och serviceområdena förenas till en somlös helhet. Du får insyn i hur vi bygger upp en djärvt förnyelseinriktad affärsrörelse och kan ge din insats i utvecklingen av den. Vi uppskattar sakkunskap, och i varje medarbetares roll ingår att granska vår verksamhet kritiskt och identifiera utvecklingsmöjligheter.

Vi kan erbjuda mångsidiga karriärmöjligheter i olika uppgifter inom företagsfinansiering, kapitalförvaltning, betalningstjänster och kapitalmarknaden, samt en multiprofessionell omgivning där fortlöpande inlärning är garanterad. Arbetsuppgifterna består av ett brett spektrum expert- och utvecklingsuppgifter för Företagsbankens produkter och affärsrörelse, säljuppdrag för experter samt av front-, middle- och back office-uppgifter inom företagsfinansiering och Markets. Vår mångskiftande kundkrets består av allt från enpersonsföretag till de största börsbolagen och institutionerna i Finland, så i denna omgivningen har du full koll på utvecklingen på företagsfältet i Finland. Genom framgångsrikt arbete och med en lösningsorienterad inställning kan du påverka din utvecklingsväg hos oss – vi uppmuntrar och stöder dig i din utveckling.

Se jobb i denna kategori

Sökresultat för "". Sida 1 av 1, resultat 1 till 5 av 5
Titel Inrättning Placering Avdelning
Återställ
Svenskspråkiga Kundrådgivare, Kundserviceteamet för privatkunder, Pohjola Försäkring (Vasa) 12 Österbotten Vaasa, FI Försäljning och skötsel av kundrelationer/privatku
Bankjurist, Pedersörenejdens Andelsbank
Bankjurist, Pedersörenejdens Andelsbank Pietarsaari, FI 12 Österbotten
12 Österbotten Pietarsaari, FI Juridiska ärenden
Kundchef
Kundchef Vaasa, FI 12 Österbotten
12 Österbotten Vaasa, FI Försäljning och skötsel av kundrelationer/företag
Fastighetsförmedlare
Fastighetsförmedlare Raasepori, FI 18 Nyland
18 Nyland Raasepori, FI Fastighetsförmedling och -förvaltning
Kundansvarig / Kundexpert
Kundansvarig / Kundexpert Vaasa, FI 12 Österbotten
12 Österbotten Vaasa, FI Försäljning och skötsel av kundrelationer/privatku