Nyt on hyvä hetki tulla meille töihin

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jolla on yli kaksi miljoonaa omistaja-asiakasta ja yli 12 000 työntekijää. Ryhmässämme työskentelee monien eri alojen osaajia finanssialan ammattilaisista - kovan luokan kehittäjistä ja ketteristä muutoksentekijöistä aina asiakaspalvelun ammattilaisiin.

Meille on tärkeää tukea henkilöstöämme henkilökohtaiseen kasvuun ja urakehitykseen asiantuntijoina. Meillä pääsetkin rakentamaan asiantuntijuuttasi ja kehittämään vahvuuksiasi monipuolisten työtehtävien parissa. Haluamme tarjota sinulle merkityksellisen työn, jota tehdessäsi tunnet olevasi parhaimmillasi.

Koska elämä ei ole pelkästään työtä

Visionamme on olla finanssialan vetovoimaisin työnantaja ja meillä OP:lla elämä on muutakin kuin työtä. Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aika kulkevat rinnakkain ja työnantajana olemme valmiita joustamaan elämän eri tilanteissa. OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevatkin usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Lisäksi henkilökuntaetuihimme kuuluvat mm. henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle.

Asiakaspalvelutehtävät OP Ryhmässä

Asiakaspalvelutehtävissä työskentelevät osaajamme ovat koko OP Ryhmän toiminnan kannalta todella tärkeässä roolissa – luovathan he merkityksellisiä kohtaamisia asiakkaidemme kanssa joka päivä.

Haluamme olla läsnä siellä missä asiakkaammekin ovat, joten palvelemme asiakkaitamme monikielisesti ja monikanavaisesti puhelimitse, chatin ja verkkoviestien avulla. Asiakaslupauksemme on ”kerralla kuntoon” - tällä periaatteella tarkoitamme sitä, että ratkaisemme asiakkaan tarpeen mahdollisuuksien mukaan yhdellä kerralla yli organisaatiorajojen. Meillä pääset auttamaan asiakkaitamme monikielisesti. Ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – siinä meidän arvomme.

Kiinnostuitko asiakaspalvelutehtävistä? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme, jotka löydät tämän sivun lopusta. Tutustu myös trainee-paikkoihimme.

Etkö löytänyt sopivaa avointa tehtävää?

Asiantuntijaroolissa työskenteleville

Voimme tarjota monipuolisia uramahdollisuuksia erilaisissa yritysrahoituksen, omaisuudenhoidon, maksuliikepalveluiden ja pääomamarkkinoiden tehtävissä, ja moniammatillisessa ympäristössä jatkuva oppiminen on taattua. Työtehtävät koostuvat monipuolisesti erilaisista Yrityspankin tuotteiden ja liiketoiminnan asiantuntija- ja kehitystehtävistä, asiantuntijamyyntitehtävistä sekä front-, middle- ja back office -tehtävistä yritysrahoituksen ja Marketisin alueilla. Asiakaskuntamme koostuu monipuolisesti yhden hengen yrityksistä aina Suomen suurimpiin pörssiyhtiöihin ja instituutioihin, joten tässä ympäristössä pysyt pulssilla Suomen yrityskentän kehityksestä.

Kiinnostuitko asiantuntijatehtävistä? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme, jotka löydät tämän sivun lopusta. Tutustu myös trainee-paikkoihimme.

Etkö löytänyt sopivaa avointa tehtävää?